RDI Versie 4.0 ALPHA

Beste bezoekers en luisteraars,
Welkom op de ALPHA* versie van de nieuwe RDI website!


Wij zijn op dit moment nog druk bezig om de functionaliteiten op te zetten en de pagina's te vullen met alle nodige informatie. Het kan dus zo zijn dat er links en/of pagina's niet (geheel) werken of voorzien zijn van tekst. Dit zal in de loop der tijd worden aangepast en/of geïmplementeerd.

Alle aanpassingen rondom de ontwikkeling van de nieuwe website zullen worden vermeld. De links die zijn voorzien van een sterretje (*) zullen helaas nog niet werken.

Uitzendingen
Tijdens het ALPHA testen zullen er nog geen uitzendingen plaatsvinden. Zodra dit gebeurt, zullen wij dit op tijd laten weten, zodat wij iedereen (weer) van harte welkom kunnen heten.

Leden
Tijdens de eerste periode zal het niet mogelijk zijn om jezelf te registreren, of om in te loggen. Dat deel van de website zal op een later moment worden opengezet, maar omdat wij het belangrijk vinden dat alles werkt, zullen wij eerst de basis vormen voor onze website. Op een nader moment kunt u dan lid worden van RDI.

Oude berichten
De nieuwe website hebben wij voorzien van de oude nieuwsberichten en tevens ook alle berichten die uit ons oude gastenboek komen. Natuurlijk worden deze met de tijd weer aangevuld met nieuwe berichten.

Mocht u tips hebben of problemen tegenkomen op de vernieuwde website (anders dan technische problemen gezien de ALPHA versie), dan kunt u uiteraard altijd mailen naar: contact@radiodeltainternationaal.nl

*ALPHA houdt in dat de website wel zo goed als voorzien is van zijn vormgeving, maar dat er nog volop gewerkt wordt aan de functionaliteit. Na de ALPHA versie zal een BETA versie worden uitgebracht. Deze bezit zowel de vormgeving als de functionaliteit, maar wordt gezien als een testversie. Kleine technische problemen worden dan nog verholpen. En uiteindelijk dan de echte release!